zaterdag 9 juli 2016

Cache # 62 - You're my spring

We hebben deze geocache geplaatst ter ere van ons huwelijk op 2 september 2011 op deze plek (‘t Oerd, Ameland)

Op 2 september zijn we getrouwd op deze plek, de Oerdhut. We hebben een prachtige dag gehad op de zonnigste dag van het jaar op één van de mooiste plekken op Ameland!

Door het plaatsen van deze geocache hopen we dat er meer mensen naar deze prachtige plek zullen komen! En vergeet niet om de duin op te lopen voor een schitterend uitzicht over de zee en ’t Oerd. Misschien zie je wel wat wilde paarden, die hier rondlopen :) of hoor je de stem van Rixt roepen 'Sjooooeeeerrrrrddd', één van de legendes van Ameland.

‘t Oerd was ooit een dorp, maar is lang geleden verdronken en ligt nu in de zee. Deze plek is een uniek stuk natuur, een groot complex met duinen die zich nog elk jaar uitbreiden. Dankzij de verschillen in het landschap en de verschillende plantengroei kun je hier meer dan 60 verschillende vogelsoorten vinden.

We wonen in Ierland, maar omdat Jessica’s familie van Ameland komt zijn we op deze plek getrouwd.

Onze huwelijksreis gaat naar Polen, hier zullen we weken in een kindertehuis in Godziecin bij Wroclaw in samenwerking met Stichting Kindertehuizen Polen (link). Vervolgens zullen we vrienden bezoeken in Leszcz, Mazurië die we gaan helpen een ouder watermolen op te knappen. Het laatste weekend van onze huwelijksreis zullen we doorbrengen in de Oude Stad (Stare Miasto) in Warschau. Edwin heeft Jessica hier ten huwelijk gevraagd toen we hier waren in 2010.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten